Çfarë ju tregon kjo foto juve?

Reagimi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së që nuk votuan “për” ndryshimet kushtetuese ndaj atyre që votuan “për” ndryshimet kushtetuese ishte për tu tmerruar. Deputetët e VMRO-DPMNE-së në votimin e fundit për ndryshimet kushtetuese për të cilën kishte nevojë për shumicën e votave prej 2/3 e deputetëve, refuzuan që të votonin, mirëpo […]

Arrestohet ish-deputeti i PS-së, reagon Rama dhe ministrja nga radhët e PS-së

Arrestimi i Drejtorit të Përgjithshëm të burgjeve Arben Çuko ka sjellë edhe reagimin E kryeministrit të Vendit, Edi Rama. Në një postim në Twitter ai eshte shprehur i keqardhur për Çukon ish-deputetin e PS-së, por shkruan se nuk ka qendrime në raport me ligjin. Reagimi i Edi Ramës: Keqardhje për […]

Kuvendi i Maqedonisë formon trup për pajtimin e deputetëve

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë pritet që të filloj procedura për formimin e trupit për pajtim, një nga katër kërkesat e deputetëve të VMRO-DMNE-së të cilët votuan për ndryshimet kushtetuese që e paraqitën deri tek Kuvendi. Zëdhënësi i LSDM-së Kostandin Kostadinov në deklaratën e tij për mediat vlerësoi se […]