Loyal Golden Retriever Insists To Follow Owner After Paramedics Wheel Her Away

A loyal golden retriever made headlines after jumping into an ambulance after its owner, who had just collapsed mid-walk and was being attended to by paramedics. The woman, who works as a bartender in the northeastern Chinese city of Daqing, had purportedly had too many drinks the night before, and fell to the ground while […]

Continue Reading

Three-year-old boy missing in woods for two days says friendly bear kept him safe

Last week, three-year-old Casey Hathaway was found in the woods after going missing for two days in North Carolina. When rescuers found him, crying but otherwise safe, Casey told his mom at the emergency room that he survived in the cold because his friend, a bear, had watched over him. “I don’t know if that […]

Continue Reading

Firefighters Rush to Home to Find Parrot Impersonating Smoke Alarm

In Daventry, England, there lives an intelligent 17-year-old African grey parrot named Jazz, who loves to impersonate people, noises, smoke alarms, and any other sounds it finds fascinating. Recently, Jazz’s owner had a good laugh over its amazing talents—which brought the local fire brigade to his doorstep. On Nov. 14, 2018, the sounds of a […]

Continue Reading

A 62-Year-Old Man Lost His Dog 3 Years Ago, Now Watch Their Amazing Reunion Video

There is nothing quite like a story of when best friends are reunited. And what better friend is there than man’s best friend to tell us the meaning of friendship! A 62-year-old man named Giorgi Bereziani, from Tbilisi, in the country of Georgia, had lost his dog, Jorge, back in 2015. The man obviously loved […]

Continue Reading

Mahnitëse: Mini-libraria në lisin 110 vjeçar

Druri përdoret për ndërtimin e shumë gjërave të domosdoshme për jetën por edhe kreative, siç është ndërtimi i një mini-biblioteke nga organizata “Little Free Library”, trasnmeton Gazeta Metro “Little Free Library”, ka realizuar këtë library të vogël në një lis të vjetër mbi 110 vjet, dhe duket jashtëzakonisht bukur. E vogël por e kompletuar me […]

Continue Reading

Baby gorilla plays peek-a-boo with toddler at Ohio zoo

Who says only human toddlers love peek-a-boo? Baby animals are infatuated with this amusing game too. And here’s the proof—an adorable peek-a-boo moment was caught on video when a baby gorilla decided to monkey around with a toddler at the zoo. This interaction occurred when mom Sherry Chute brought her 2.5-year-old son, Isaiah, to the […]

Continue Reading

Footage Of Chimp Playing ‘Airplane’ With Its Young Is a Perfect Way To Feel All Warm And Fuzzy

The biological similarities between apes and humans have been long documented by scientists. Although there are still great and profound differences between humans and the various primate species, they share more than just some vague physical similarities—and this adorable video of a chimpanzee playing with its young displays a behavior that many parents are familiar […]

Continue Reading

Oksfam: 26 njerëzit më të pasur në botë posedojnë një pasuri të 50 përqindërshit në botë

Përqendrimi në rritjen e pasurisë botërore është nënvizuar nga një raport që tregon se 26 miliarderët më të pasur kanë aq pasuri sa 3.8 miliardë njerëz në botë, që përbëjnë gjysmën më të varfër të popullsisë së planetit. Në një kontroll të pasurisë vjetore të lëshuar, për të shënuar fillimin e Forumit Ekonomik Botëror në […]

Continue Reading

‘Punoja deri në 4 të mëngjesit’. Ja si ishte jeta e ministrit kosovarë si furtar

Sot ministër, por jeta e tij dikur nuk ka qenë e lehtë, ministri i Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, Valdrin Lluka ia ka filluar nga ‘niveli zero’. Në një postim në Facebook, ministri tregon sesi ia ka dalë për t’u bërë një politikan dhe më pas ministër. Lluka ka rrëfyer me detaje sesi në moshën 20-vjeçare […]

Continue Reading