8-vjeçari me aftësi të kufizuara çdo ditë bën 8 km rrugë për në shkollë

Bota

8-vjeçari i quajtur Holik në Indonezi mund të jetë shumë më i shkurtër se shokët e klasës, dhe nuk ecën dot si të tjerët, por ka marrë famë në të gjithë vendin. Ai shkon çdo ditë në shkollë këmba-dorazi pasi vuan nga një deformim i këmbëve. Por ai ka ambicje të mëdha që ia tregoi Presidentit të Indonezisë, Joko Widodo. “Dua të bëhem zjarrfikës, mjek dhe astronaut,” tha djali. /VOA

8-vjeçari me ambicje të mëdha

8-vjeçari i quajtur Holik në Indonezi mund të jetë shumë më i shkurtër se shokët e klasës, dhe nuk ecën dot si të tjerët, por ka marrë famë në të gjithë vendin. Ai shkon çdo ditë në shkollë këmba-dorazi pasi vuan nga një deformim i këmbëve. Por ai ka ambicje të mëdha që ia tregoi Presidentit të Indonezisë, Joko Widodo. "Dua të bëhem zjarrfikës, mjek dhe astronaut," tha djali.

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Friday, January 11, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Loading...