Elvisi del bashkë me gruan e djemt e tij, po ka diҫka që i habiti të gjithë

Hoxha Elvis Naçi ka shumë simpati nga besimtarët myslimanë dhe ka pas vetes shumë prej tyre që çdo herë janë prezent në ligjeratat e tij. Elvisi nuk nguron që të jetë pranë publikut bashkë me të gjithë familjen e tij, të cilën e prezanton si gjënë më të vlefshme që […]

Ky person pretendon se ka udhtëtuar në kohë, tregon një video nga viti 2045

Personi i shfaqur në video klipin e sipërm pretendon se ka udhëtuar në kohë. Udhëtari i kohës ka shkaktuar shumë zhurmë në të gjithë botën dhe sidomos në rrjet. Ai pretendon se vjen nga viti 2045 për një mision të supozuar për të zbuluar detajet se si do të jetë […]

Getting Smashed By Hulk – The World’s Biggest Pitbull | DOG DYNASTY

The owner of the world’s biggest pitbull has described the pain of being flattened by the gigantic 175lb beast. Marlon Grennan, 31, is the owner of protection dogs company Dark Dynasty K9s – home of the world-famous pitbull Hulk. During a training session at their New Hampshire HQ, Grennan was […]