Një shtëpi dhe një mesazh nga Halil Kastrati afër një ushtarit të UÇK-së!

I turperuar para jush… Ahhh lotet e tij, pertypja, sikleti dhe fjalet e tij na bene edhe neve te merzitemi e te lotojme bashke me ta. Larte kokes, e varur ne mure Fotografia e tij e bere ne 1999 si ushtar i UÇK se “ Shume kam vuajtur, shume kam […]

Kush E Thotë Këtë Dua 100 Herë Në Ditë, Allahu Ia Fal Mëkatet Edhe Nëse Janë Sa Shkuma Detit.

Kush e thotë këtë dua 100 herë në ditë, Allahu ia fal mëkatet edhe nëse janë sa shkuma detit. Kushë e thotë këtë dua 100 herë në ditë “LA ILAHE ILLALLAHU VAHDEHU LA SHERIKE LEHU, LEHUL-MULKU VE LEHUL HAMDU VE HUVE ALA KULLI SHEJIN KADIR” Do ti fshihen gjynahet edhe […]

Kur është koha që shpresohet në përgjigjen e lutjes ditën e xhuma?

Pyetja:Kur është koha që shpresohet me së shumti në përgjigjen e lutjes në ditën e xhuma? Përgjigja: Kur të ulet imami në Minber deri kur të përfundon namazin, po ashtu pas namazit të Ikindisë e deri në perëndimin e diellit, në këto raste me së shumti shpresohet (në përgjigje) në […]