Thyejini celularët dhe rrisni fëmijët tuaj! Mos t’iu vijë aspak keq për lekët e shpenzuara

Thyejini celularët tuaj. Më dëgjoni mua. Mos t’iu vijë aspak keq për lekët e shpenzuara. Do të ketë më shumë vlerë. Thyejini sepse vetëm kështu do të kuptoni se sa vend kanë zënë ato tek ju. E di që do ju duket një budallallëk me brirë, por jo, është një vepër me mend. Unë nuk […]

Continue Reading