Bëjeni vet gjalpin më të shëndetshëm në shtëpitë e tuaja

Për shembull, gjalpë arrë, kikiriku, bajamesh, janë mënyra për të korrur përfitimet e shumta të frutave të thata. Plus, ato kombinojnë edhe me smoothies, dhe ëmbëlsirat e bërë në shtëpi. Gjalpi i gatshëm nuk është vetëm i shtrenjtë, por është i ngarkuar edhe me shtesa jo të shëndetshme. Ndiqni hapat për të bërë edhe gjalpë […]

Continue Reading