“Tentova t’i jepja fund jetës por vajza më ndaloi” nëna mes lotësh: “Skam bukë për fëmijët”

Të gjitha familjet shqiptare janë duke u përgatitur për të festuar mbrëmjen e Vitit të Ri mes ushqimeve të bollshme, familjarëve dhe një ambienti të ngrohtë. Por një realitet i tillë është shumë i largët për familjen Kishta nga fshati Mashan, pasi jetojnë në mes të një varfërie ekstreme, brenda një dhome që as s’i […]

Continue Reading