Shqiptari fiton amerikanin dhe bëhet kampion bote në WWE

Mësoni shqiptarin që fitoi titullin në WWE Sportistët shqiptarë vazhdojnë të pushtojnë çdo lloj sporti ku marrin pjesë. I fundit është Gzim Selmani, mundësi shqiptar që rrëmbeu titullin kampion bote në RAW dhe WWE. Ai njihet ndryshe në botën e WWE si Rezar ka mundur Seth Rollin duke i rrëmbyer titullin kampion në Raë në […]

Continue Reading