Elvisi del bashkë me gruan e djemt e tij, po ka diҫka që i habiti të gjithë

News Rajoni

Hoxha Elvis Naçi ka shumë simpati nga besimtarët myslimanë dhe ka pas vetes shumë prej tyre që çdo herë janë prezent në ligjeratat e tij.

Elvisi nuk nguron që të jetë pranë publikut bashkë me të gjithë familjen e tij, të cilën e prezanton si gjënë më të vlefshme që mund të posedojë njeriu, përcjell OraInfo.

Ai për të ndarë momentet më të bukura me gruan dhe fëmijët e tij shpesh përdor edhe rrjetet sociale ku ndiqet nga mijëra persona.

Së fundmi ai ka publikuar një foto ku shihet bashkë me djemtë dhe gruan e tij.

Ajo që bie në sy është se janë një familje shumë elegante./artistatshqiptar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree