Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati (VIDEO)

Rajoni

Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati

Fotomodelja Bernadeta Ana Nikolbibaj zemrën e ka për Kosovën dhe krenohet me shum yje tjera në mbarë botën.

Ajo gjithashtu ka folur edhe për jetën e saj private. /Lajm

Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati (Video)

Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati (Video)

Posted by Lajm TV on Wednesday, December 5, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree