Ja 10-të filmat që po priten me padurim të shfaqen në 2019-n!

Argëtim

Këta janë 10-të filmat që po priten me padurim nga shikuesit në 2019-n. IMBDb ka lansuar listën e 10-te filmave që publikohen në vitin 2019-të, dhe që priten të kenë popullaritet dhe shikueshmëri të lartë.

10.Hellboy – April 12, 2019

9. Aladdin – May 24, 2019

8. Joker – October 4, 2019

7. Glass

6. It: Chapter Two

5. The Irishman

4. Once Upon a Time in Hollywood

3. Dark Phoenix

2. Avengers: Endgame

1. Captain Marvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Loading...