Ja se si e feston Muhammet Zekiri miratimin e ndryshimit të kushtetutës për ndërrimin e emrit

News

Pas mirtatimit ndryshimin e kushtetutës për ndërrimin e emrit me dy të treatat e votave, deputeti nga radhët e LSDM-së në rrhetin social facebook ka shkruar: “Pavarsishte gjitha gjerave, shantazhimeve dhe deshirave te forcave destruktive do t’ja dalim bashke me liderin tone Zoran Zaev!!!
Maqedonia do te jete anetare e NATO-s dhe BE-se!!!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Loading...