Ja videoklipi më i mirë i përgatitur nga ana e nxënësve për 7 dhe 8 Marsin (VIDEO)

Rajoni

Nxënësit e Kolegjit ‘Turgut Ozal’ kësaj radhe përgatitën një videokip për ditën e mësuesit dhe të nënës, 7 dhe 8 Marsi, me të cilën edhe një herë fituan pëlqimet e shumicës të popullatës në rajon. Me anë të këtij videoklipi nxënësit e shkollës “Turgut Ozal” – Durrës urojnë të gjithë mësuesit dhe gratë kudo ndodhen….Gëzuar 7-8 Marsin! Ky është videoklipi i dytë i nxënësve të kësaj shkolle, pasi me videoklipin e parë për Ditën e Flamurit kishin fituar pëlqimin e të gjithë shqiptarëve në rajon dhe më gjerë.

ENDRRAT ZGJONI JU "TURGUT OZAL " DURRES

Me anë të këtij videoklipi nxënësit e shkollës "Turgut Ozal" Durrës urojnë të gjithë mësuesit dhe gratë kudo ndodhen….Gëzuar 7-8 Marsin!

Posted by Turgut Özal college -Durres Official on Wednesday, March 6, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree