Ky person pretendon se ka udhtëtuar në kohë, tregon një video nga viti 2045

News

Personi i shfaqur në video klipin e sipërm pretendon se ka udhëtuar në kohë.

Udhëtari i kohës ka shkaktuar shumë zhurmë në të gjithë botën dhe sidomos në rrjet.

Ai pretendon se vjen nga viti 2045 për një mision të supozuar për të zbuluar detajet se si do të jetë bota në pak vite.

Kështu ai ka publikuar një video ku ka treguar sesi do të duken qytetet në të ardhmen.

Sipas tij makina që lejojnë udhëtimin në kohë dhe tha se ai ishte dërguar këtë vit në një mision të posaçëm.

Ai ka thënë se ë të ardhmen, njerëzimi nuk do të ketë privatësi. Qeveria nuk është siç duket tani, është një qeveri globale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree