Mahnitëse: Mini-libraria në lisin 110 vjeçar

Argëtim Kuriozitete

Druri përdoret për ndërtimin e shumë gjërave të domosdoshme për jetën por edhe kreative, siç është ndërtimi i një mini-biblioteke nga organizata “Little Free Library”, trasnmeton Gazeta Metro

“Little Free Library”, ka realizuar këtë library të vogël në një lis të vjetër mbi 110 vjet, dhe duket jashtëzakonisht bukur. E vogël por e kompletuar me një numër titujsh libradh në mes të malit.

Kjo organizatë e cila së fundi ka sjell këtë kioskë të vogël mahnitëse për adhuruesit e librave, po ka vendosur rreth 75 mijë bibloteka të tilla në 88 vende deri më tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Loading...