Netflix hynë edhe në pazarin e filmave dhe serialeve turke

Argëtim

Aplikacioni online që fiton me miliarda dollarë Netflix gati se bleu tërë pazarin e SHBA-ve duke prodhuar në numër të madh të filmave dhe serialeve amerikane. Ky aplikacion së fundmi ka hyrrë edhe në pazarin turk duke krijuar kështu edhe serialin e parë me emrin “The Portecotr” ose “Mbrojtësi”. Në kërë serial Hakani është një tregtar i ri, bota e të cilit moderne kthehet mbrapsht kur mëson se është i lidhur me një urdhër të lashtë sekret që ka për detyrë ta mbrojë Stambollin nga një armik i pavdekshëm. Ai përpiqet të zgjedhë midis detyrave të tij si Mbrojtësi dhe një dashuri të re që ai i takon. Më vonë, pasi Hakani nuk e merr parasysh detyrën e tij të trajnimit dhe të Mbrojtjes, ai mëson se gjaku i një pavdekësi përmban një fuqi sekrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Loading...