Pensionistët me pension nën 14.000 denarë do të shërohen falas

Maqedoni

Me të njëjtin vendim parashihet që personat me ndihmë sociale kontrollet e specializuara ti kenë falas, kanë deklaruar nga Qeveria.

Sipas këtij vendimi, pensionistët që kanë pension më të ulët se 14.000 denarë lirohen nga pagesa e participimit. Gjithashtu edhe familjet me raste të rënda sociale lirohen nga participimi. Këto kategori çdo shërbim shëndetësor do ta kenë falas në çdo spital dhe shtëpi të shëndetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Loading...