Për të bindur qytetarët se vaksina është e sigurt, ministri vaksinon mbesën

Maqedoni Shëndeti

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe e ka vaksinuar mbesën e tij Ilina.

Në profilin e tij personal në facebook ai shpërndau një fotografi që ishte shkrepur gjatë vaksinimit, bashkë me një porosi për qytetarët e Maqedonisë:

“Gjëja e vetme e mirë që prindërit mund të bëjnë për fëmijët e tyre është t’u mundësojnë shëndet të mirë, përkujdesje dhe dashuri.

Këtë mëngjes në ambulantën Mlin Balkan e vaksinuam mbesën time Ilina. Vaksinat janë të sigurta, efikase dhe na mbrojnë nga sëmundje të ndryshme”, shkruan Filipçe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Loading...