Sa shqiptarë jetojnë në Maqedoni? Ja si përgjigjen shqiptarët dhe maqedonasit (VIDEO)

Maqedoni

Pas reagimeve që shkaktoi deklarata e profesores maqedonase Tanja Karakamisheva se për qindja e shqiptarëve në Maqedoni është nën 20 për qind, ekipi i portalit Lajm.tv realizoi një anketë me qytetarët e Shkupit. Të intervistuarit shqiptarë mendojnë se në Maqedoni jetojnë mbi 40% shqiptarë, ndërsa maqedonasit thonë se numri i shqiptarëve është rreth 20 për qind. Megjithatë, të gjithë qytetarët kërkojnë që të realizohet regjistrimi i popullësisë për tu shmangur të gjitha dilemat./Gazeta Lajm & Lajm.tv

Sa shqiptarë jetojnë në Maqedoni? Ja si përgjigjen shqiptarët dhe maqedonasit (VIDEO)

Sa shqiptarë jetojnë në Maqedoni? Ja si përgjigjen shqiptarët dhe maqedonasit (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Tuesday, January 22, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree