Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati (VIDEO)

Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati Fotomodelja Bernadeta Ana Nikolbibaj zemrën e ka për Kosovën dhe krenohet me shum yje tjera në mbarë botën. Ajo gjithashtu ka folur edhe për jetën e saj private. /Lajm Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati (Video) Fotomodelja […]

Continue Reading