Ka mbërritur iOS 12.1.1 , këto janë risitë për iPhone dhe iPad

Përditësimi i sistemit të ri operativ iPhone dhe iPad tani mund të shkarkohet në pajisjet në mbarë botën. Apple ka lëshuar sistemin e ri të iPhone dhe iPad iOS 12.1.1. Softueri i ri sjell disa përmirësime në FaceTime dhe iPhone Xr, si dhe një grusht karakteristikash të reja për të gjitha pajisjet. Për shembull, me […]

Continue Reading