Vuan nga një kancer agresiv, 2-vjeçarja ka nevojë për gjakun më të rrallë në botë

Një kërkim mbarë botëror është nisur për të gjetur gjakun më të rrallë në botë për një vajzë dyvjeçare që po lufton kundër një kanceri agresiv. Zainab Mughal, nga Florida e Jugut, u diagnostikua me neuroblastoma, një lloj kanceri në qelizat nervore, dhe ka nevojë për transfuzion gjaku në mënyrë që të mundë të jetojë […]

Continue Reading

3 arsye se pse sëmundja e kancerit është duke u përhapur tejet mase

Thuajse çdo ditë dëgjojmë ndonjë rast, qoftë familjar apo i largët, që është diagnostifikuar me një prej sëmundjeve më të këqija e të pashërueshme në botë, kancerin. Këto raste me kancer, janë shpeshtuar jashtëzakonisht shumë, sidomos viteve të fundit. Mirëpo, ende nuk dihen saktë arsyet e përhapjes së tepërt të kësaj sëmundje, pavarësisht se disa […]

Continue Reading