E pazakonshme, Bora e verdhë mbulon qytetin, habiten banorët (VIDEO)

Shumica e qyteteve të regjionit veri-perëndimor në Kinë, janë mbuluar nga ‘bora e verdhë’ fenomen i rrallë që shkaktohet nga stuhitë e pluhurit në mot të ftohtë. Banorët në Xinjiang fotografuan hapësirat e ndryshme që kishin shtresat të zallit dhe pluhurit, të cilat i krahasuan me ëmbëlsirën tiramisu. “Që nga e premtja e kaluar, nuk […]

Continue Reading