Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati (VIDEO)

Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati Fotomodelja Bernadeta Ana Nikolbibaj zemrën e ka për Kosovën dhe krenohet me shum yje tjera në mbarë botën. Ajo gjithashtu ka folur edhe për jetën e saj private. /Lajm Fotomodelja shqiptare: Jam katolike, por krenohem me punën e hoxhës Halil Kastrati (Video) Fotomodelja […]

Continue Reading

Duraku për ndotjen e ajrit: Maqedonia nuk është Zvicër

Edhe përkundër kritikave nga opinioni për mjetet e vogla nga buxheti shtetëror për menaxhimin e ajrit të ndotur, ministri i Mjedisit Jetësor jep shpjegime se Maqedonia nuk është Zvicër. “A e dini se ne jemi Maqedonia, dhe jo Zvicra. Tani filluam, hapi i parë është bërë”, deklaroi ministri Sadulla Duraku për “Sitel”. Në pyetjen se […]

Continue Reading