Zaev: Nga qershori qytetarët do të mund ta kthejnë TVSH-në (VIDEO)

Maqedoni

Zaevi ka thënë se të drejtë të kthimit do të ketë gjithsecili që posedon letërnjoftim valid mbi 15 vite. Mirëpo ai nuk ka shpalosur më shumë detale nga projekti i ri që pritet të hyjë në fuqi nga Qershori i këtij viti.

Ai ka thënë se qytetarëve do t’u mundësohet e drejta e kthimit të një pjese të TVSH-së, të cilët ata e paguajë në çdo faturë. Në këtë mënyrë, tha kryeministri, do të zvogëlohet evazioni fiskal dhe “prej tani, secili qytetarë do të bëhet inspektor i vetvetes”. “Qytetarët vetë do të bëhen inspektorë, sepse bëhet fjalë për paratë e tyre” – ka përfunduar Zaevi./Alsat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree